Corigentele !

Va mai amintiti cand v-am spus ca am 3 corigente ? da? ok! Deci pe 26/10 am avut testul pentru franceza si am trecut de corigenza !!! Buuun ! Acum mai am deecat Engleza si Matematica ! Testul pentru matematica l-am facut azi 30/10 dar nu cred ca o sa scap de corigenta :( pentru ca nu am facut mai nimic la test . . . In schimb la engleza a spus ca nu mai dau nici un test . . deci am ramas deacord sa invat cat mai bine in timpul anului si el imi anuleaza corigenta si ma trece si anul acesta ! in fine ! sper sa fie bine . . Sa va mai povestesc ceva . . =))

In timp ce asteptam pe coridor sa incepem tespul de matematica am vazut-o pe profesoara ca se juca pe telefon . . deci va dati seama cat ii pasa ei de tesul de matematica . M-am apropiat de ea si am intrebat-o "-Doamna Ortolano (asa se numeste ea) la ce ne ajuta in viata matematica, ma refer la ecuatiile de al 2-lea grad . . fractii si radicale" . . . ? ! ? ! La care ea " Dragule . . ele nu te ajuta in viata iti formeaza creierul si il antreneaza pentru problemele vietii" eu acum . . nu stiu ce sa mai cred : Ori profesorii au inebunit , ori noi avem halucinatii !!!

Dragii mei va mai astept cu noi povestiri

Un comentariu:

Anonim spunea...

hey,eu sunt corigenta la chiimie si tre sa dau pe 2 septembrie..cum se da corigenta?cat rofesori sunt de fata?sunt sanse sa nu te treaca?multumesc...pt raspuns te rog sami dai add pe"gothyk_style@yahoo.com"