Roman impuscat mortal in piept

Reglare de conturi intre ai nostri sau razbunarea italienilor? Aceasta e intrebarea la care incearca sa gaseasca raspunsul politistii italieni, dupa ce in ultimele zile doi cetateni romani au fost gasiti morti in Peninsula.
S-au razbunat "macaronarii"?
Sambata, in Castel Volturno, in apropiere de Napoli, a fost descoperit cadavrul romanului Marian Buzatu Nazian (31 de ani). Barbatul, care a fost impuscat mortal in piept, a fost gasit de un conational de-al sau care a anuntat imediat carabinierii. Un alt caz tragic il reprezinta moartea unei femei gasite vineri seara intr-o tabara improvizata in apropiere de Milano. Rozeta Duplea, in varsta de 36 de ani, avea mai multe plagi si un traumatism cranian. Mai mult, baraca in care locuia femeia fusese mistuita intr-un incendiu. Romanca a fost gasita de iubitul ei de nationalitate marocana, care a fost interogat de politie si apoi eliberat. Conform anchetatorilor, se pare ca femeia a fost victima unui act xenofob.
Atacati cu lanturi si bastoane
Pe 20 septembrie, rromii dintr-o tabara din Roma au fost atacati cu lanturi si bastoane de un grup de italieni. Pe 4 noiembrie, in capitala italiana, trei romani au fost atacati de niste localnici. Pe 6 noiembrie, o grupare de extrema dreapta a pus o bomba in magazinul din Roma al unei romance, pe motiv ca avea numele de familie Mailat, ca al barbatului suspectat ca a omorat o italianca.


Da! Se pare ca italienii ne constrang sa iesim din Italia, daca nu se poate prin lege ne scoate cu bata !!! Ma oameni buni , daca sunt asa cruzi cu noi , FURATI MAAA , FURATI CAT PUTETI FUTUI IN GURA !!!!! Aduceti bani in tara dezvoltaziva si cum prindeti straini ca vin in Romania la munca rupetii capetele !!!!

SURSA: libertatea.ro

Niciun comentariu: