"Bloggeri mici"

Pai in Romania sunt cam 25.000 de blog-uri active ceea ce inseamna o actualizare o data pe luna cel putin,(W Webstok).Ganditi-va ca doar 2% din ei reusesc sa castige decent (sa facem o medie de 600Euro/luna) sunt altii care castiga chiar si 1000 dar sa lasam perfectiunea deoparte. Ideea este ca trebuie sa pastram echilibrul, nu toti putem castiga bani din blog, "granzii" castiga, au cititori, sunt foarte cunoscuti ii invidiem, dar sa nu uitam ca in spatele acestor succese sta multa munca, multe ore in fata monitorului cautand solutii si combinatii pentru rezolvarea celor mai mici probleme, si in primul rand, au multa experienta.

Multi dintre noi, "bloggari mici" luam blog-ul ca pe o joaca, dar ne inselam amarnic. Vreti bani din asta? Vreti succes? Atunti e timpul sa luati lucrurile in serios, si ei, "granzii" au facut-o cand erau "mici" acum se scurge totul mai usor pentru ei, sunt deja promovati, noi suntem deocamdata "acul din lanul de fan".

Deci este inutil sa le cerem ajutor, hai sa incercam sa cerem ajutor neuronilor nostri, si cand unul dintre noi se va ridica de unul singur, va fi mult mai respectat decat daca ar fi primit ajutor din stanga si din dreapta!

Am citit cateva comentarii de pe blog-ul lui Virusat care a initiat un concurs blogroll. Miza? doua locuri in blogroll pentru "blog-urile mici",cei doi bloggeri care vor demonstra ca merita acele doua locuri le va ocupa.
Majoritatea comentariilor acestui concurs pretind ca un loc in blogrollu` lui
Virusat ii va aduce mai multi cititori si ii vor motiva sa scrie mai mult si mai bine.
Dragilor, "scrisu` misto" trebuie sa fie o pasiune, nu trebuie sa scri numai de dragul cititorilor ci pentru tine, pentru pasiune. Parerea mea.

Niciun comentariu: