Accident la semafor

Da! Si chici cine a fost autoru`? ... Eu!

De curand, am incepot sa lucrez cu 2 prieteni, suntem zugravi-decoratori (am terminat de curand doua discoteci si un apartament care au iesit foarte bine tinand cont ca suntem incepatori). Lucrarile pentru cele doua discoteci si pentru apartament le-a procurat Mister Catana, cel mai priceput dintre noi. Eu si celalalt prieten l-am suspectat pe Mister catana ca ne-a tras in piept cu niste bani care trebuiau impartiti in mod egal, dar el ia pastrat pe toti (intre timp am descoperit ca este onest).
Intr-o dimineata in timp ce ne indreptam spre discoteca, mai precis pe 31.10.2009 pe la ora 9:00, am avut o discutie mai aprinsa cu Mister Catana petru banuiala noastra. Eu conduceam in timp ce participam la discutie si normal ca atentia nu era indreptata numai la condus, ci si la discutie.

Eram intr-o intersectie si asteptam semaforu verde, trebuia s-o iau la stanga. Vizibilitate 0(zero) si la stanga si la dreapta, erau numai garduri. Imediat ce s-a facut verde am inceput sa ma misc, cum am iesit cu botu' masinii in intersectie, ma izbit o baba nerorocita care a trecut pe rosu. Drept urmare, mi-a fu**t coltu` stanga fata.

Eu locuiesc in italia de vreo 5 ani, am cumparat masina din italia si dupa vreun an am inmatriculat-o in romania si am facut RCAu` la ARDAF. Baba a semnat verbalu` si-a recunoscut vina si politia mia dat 100% dreptate.

Acum problema e alta, astia de la asigurarea babei mi-au spus ca mie imi plateste daunele masini si cele personale (m-am lovit la genunchi si trebuie sa port zgarda de aia la gat), dar celorlati doi pasageri care si ei s-au lovit mi-au spus ca ii acopera ARDAFu`. eu m-am conformat si am sunat la ARDAF sa le zic cum sta treaba, dar am primit raspunsu` care nu trebuia: Noi nu acoperim nimic atata timp cat baba si-a semnat vina.

Acum as vrea si eu o lamurire de la cei care au patit-o deja sau care se pricepe.

Uitati si o poza, apa care se vede pe asfalt e de la radiator, ca mi l-a spart si pe ala.

Niciun comentariu: