De ce atata birocratie ?

Dupa cum stiti am facut accident la semafor si acum astept sa vina cineva de la asigurarea babei care m-a lovit sa imi faca un deviz si sa decidem care sunt daunele.

Chestia e ca azi am sunat la asigurarea babei sa intreb cand vine nenea cu devizu' pentru ca mie imi trebuie masina ca sa pot merge la servici. Domnisoara de la asigurare mi-a trantit-o drept in timpan "Pai in primul rand asigurarea ta este straina, si pentru asta a trebuit sa trimitem datele asigurarii noastre la ambasada romana din Milano, si de acolo il vor numi pe nenea cu devizu` care o sa vina sa-ti evalueze daunele. Iar dupa aceea va trebui sa mergem la politie sa depuna marturie ca este vina babei ci nu a ta, si acolo va dura cam o luna, deci intr-o luna jumate vei avea masina reparata".

Si eu o rezolv intr-o maniera mai simpla!

I-am spus ca o sa ii fac poze la masina impreuna cu macanicu` care mi-o repara, poze evidente cu daunele masinii si o sa platesc eu toate reparatiile, si dupa ce trece o luna jumate o sa imi dea banii inapoi.

Deci pentru un accident de cacat, in care baba a recunoscut ca a gresit, trebuiesc o mie de hartii, semnaturi si mii de chilometri, pentru ca tin sa va reamintesc ca Milano e la 800 km de mine, de Pescara.

Niciun comentariu: