Dupa un an si un pic !

Bine v-am regasit dragi cititori (cei care inca mai sunteti si nu va-ti plictisit de ultimul titlu " Ce este un blog " sau care mai aterizati de pe google cautand nu stiu ce)

Nu am mai scris, l-am abandonat de tot. Am crezut ca este ceva inutil, nu am avut succes din prima, nu am avut niciodata multi cititori si poate nici n-o sa am. Scriam cu gandul ca dupa 5 minute o sa am deja cateva comments, dar nu a fost asa, m-am demoralizat. Poate nu stiam sa scriu, poate nu aveam atat haz precum marii Visurat sau Piticu (i-am enumerat numai pe ei pentru ca sunt preferatii mei) sau zecile de bloguri care au succes, poate ceea ce criam nu era interesant ... si poate ca nici de acum incolo n-o sa fie, important este sa nu renunti.

Sa nu renunti la gandul ca o sa ajungi si tu precum " idolii " tai, sa nu renunti la faptul ca ai un blog, si trebuie ingrijit, sa nu renunti la ideea ca intro zi vei putea ajunge un jurnalist adevarat, sa nu renunti la visurile tale. Nu sti? Inveti. Nu poti? Cere ajutor. Nu vrei? Lasa-te obligat. (replica furata dar modificata).

Am vrut sa fiu sincer, sa nu inventez alte mizerii, si sa ii spun lui Visurat: Dumnezeu sa-l ierte! am inteles ca a avut un deces in familie. Imi pare rau.

Un comentariu:

Lekio spunea...

Hmm, impresionant testu, nu renunta frate, la urma urmei este jurnalu tau si cand nu ai ce face arunci un ochi si pici pe ganduri. Eu unu sincer nu prea ii vad rostu unui astfel de blog chiar daca din cand in cand mai arunc un ochi sa mai citesc cate o barfa ceva . Spor la scris si nu renunta frate :) Keep walking