Televiziunea este inutila!

Am trei luni de cand nu ma uit la TV si inca nu-i duc lipsa, chiar deloc. Nu stiu voi cum ganditi, dar eu gasesc inutil televizorul intr-o casa care are o cunexiune la internet si un PC bineinteles. In ultimele luni m-am infruptat cu stiri de ultima ora, filme, publicitate si magazine numai de pe net. Am uitat ca am si televizor in casa, cu toate ca as putea sa ma uit la emisiuni de divertisment, care si alea la randul lor le poti vedea linistit pe net, numai ca le vezi in reluare si cred ca unica noutate care o poate avea televiziunea in ziua de azi sunt emisiunile in direct (pe care le poti vedea in streaming tot pe net.)

Ganditi-va ca pe net poti face orice, sau aproape orice, de exemplu cumparaturile, le poti face linistit din fotoliu alegand din miile de magazine online. Acum nu stiu daca poti cumpara si zarzavaturi pentru ciorba, morcovi, castravet si altele :), cred ca alimentele sunt singurele care te fac sa iesi la cumparaturi!

Si lasand un pic deoparte TV-ul hai sa ne gandim la sistemele Home Cinema cu un LCD de 50, in cazul asta, iti mai sunt utile salile de cinema ? Mie nu. Daca imi bag LCD-ul intr-o camera de 10 m patrati si sistemul audio prin fiecare colt al camerei nu cred ca la cinema e mai impresionant!

Deasemenea iti poti castiga si banii online stand acasa, dar muncind mult (nu cum cred altii ca stai si curg banii, si nu numai cu bloguri) dar totusi stand acasa. Partea proasta in acest domeniu este ca nu multi au "bibilica" sa faca bani online, dar nu mai vreau sa intru in amanunte aici.

Niciun comentariu: