Google Buzz

Si vorba lui Mihnea - Un fel de Facebook pornit din start cu 200 de milioane de profile!

Daca nu ti-ai controlat mailu` de cateva ore bune aste foarte posibil sa gasesti pe prima pagina Google Buzz, noua "BOMBA" a comunicatiilor mondiale! Sunt putine de spus pentru ca nu am apucat sa ma joc cu el deloc, am observat insa interfata foarte incomoda sa spun asa, pentru ca nu poti ascunde ceea ce nu folosesti, si oricum e urata!

Nu am nici un dubiu in ceea ce priveste functionalitatea tuturor componentelor si cred ca bug-urile lipsesc si vor lipsi cu desavarsire, pentru ca totusi, varbim despre Google deci, despre profesionisti!


Nu stiu unde vor sa ajunga cei de la Google, dar in ultimi 4 - 5 ani cred, ca au facut progresse imense la nivel global, toate proiectele lor cred ca au fost reusite si apreciate in toata lumea. Au pornit de la un motor de cautare, au stagnat pana au ajuns cei mai buni (unii considera google un browser, chiar si pe youtube.com intra scriind in google "www.youtube.com" si dau click pe rezultat) dupa care au realizat mai multe proiecte importante cum ar fi: Gmail, GoogleMaps, GoogleTranslate, AdSense, AdWords, si acum GoogleBuzz si multe altele! Parerea mea este ca peste 10 ani (dar e mult) va exista numai google si atat, pentru ca incet-incet or sa acapareze tot ce inseamna internet cu toate ca am inteles ca vor sa cumpere pe Yahoo si Youtube!

Traiasca Google!

Niciun comentariu: