Castiga bani din Click-uri

INTERNETUL POATE ADUCE CASTIGURI !
Aici va voi oferi explicatii gratuite pas cu pas despre ce este vorba in acest sistem.
Nu va cere nimeni bani in schimb ! Trebuie doar sa va dedicati o ora din timpul dumneavoastra in fiecare zi.
Urmariti atent instructiunile care urmeaza:

Sistemul pe care vi-l prezint a fost conceput in scop publicitar. Exista mii de site-uri care gazduiesc publicitate pe Internet. Pentru a demonstra firmelor-client ca sunt eficiente si pentru a-si vinde bine spatiile publicitare, unul dintre aceste site-uri IL GASITI PE BANNERUL DE MAI SUS sau apasand AICI Acesta este cel mai bun dupa parerea mea.

- Scopul principal este *vizitarea de site-uri*

Fiecare persoana inscrisa, castiga atat din activitatea sa de vizitare a site-urilor in cauza, cat si din cea a personelor inscrise de ea, si de asemenea si din cea a celor inscrisi la randul lor de fiecare din acestea. Cu cat numarul celor inscrisi la toate nivelele este mai mare, cu atat castigurile cresc pentru fiecare.

La un moment dat o persoana inscrisa va castiga mai mult din activitatea persoanelor inscrise (fara ca acestea sa piarda nimic), decat din activitatea proprie. Fiecare site la care cineva se inscrie de pe linkul dvs devine referalul dvs si veti castiga bani in functie de activitatea sa.
Inscrierea pe site-uri e gratuita, deci nu va trebui facuta nici o investitie , iar castigurile depind numai de perseverenta si seriozitatea fiecaruia, cu cat se dedica mai mult timp acestui program cu atat se castiga mai mult. E o activitate placuta, care poate fi transformata intr-un job adevarat, full-time, si, in plus, are avantajul ca se poate desfasura chiar la domiciliu, beneficiind astfel de comoditatea propriei case si de privilegiul de a alege singur orarul care va fi dedicat castigurilor.

Va intrebati daca functioneaza acest sistem. Functioneaza sigur si fara nici o cheltuiala! Va veti convinge. E nevoie numai de perseverenta si rabdare.
Si eu eram neincrezator privind valabilitatea acestor sisteme, dar dupa ce am incercat,
mi-am schimbat parerea. Voi incerca sa va ajut sa intelegeti cum se poate castiga cu acest sistem. Nu este greu, dar cere un pic de munca, cel putin la inceput. Nu vreau sa va iluzionez cu cifre enorme, va spun doar ca veti putea castiga bani frumosi dupa cateva luni de munca.

6 comentarii:

RaulPop spunea...

Scoteam pana la 9$ pe zi din onbux, dintro simpla prostie ca m-am conectat la un prieten sa-i arat ceva legat de refferali am luat ban.

Alex spunea...

Pai am patit si eu acelasi lucru, nu numai pe onbux ci si pe neobux. Spune clar in reguli ca nu te poti loga de pe acelasi ip cu mai multe conturi ! Mai incearca sa te inregistrezi din nou, dar schimba-ti ip, mail si paypal sau alertpay ...

Horia spunea...

Se primea, acum numai primesti banii .. deloc , decat 4-5$ cine scoate, eu mi-am luat teapa de la ei, am 4 luni de cand zice sa astept pentru cei 200$ ai mei

Mihaela spunea...

nice

Masaj erotic Baia Mare spunea...

si eu am fost aproape de a ma tepui dar am scapat

Crina spunea...

Socialbirth este un site pentru a`ti mari castigurile si de a face bani reali
La inregistrare primesti 0.20$ si 50 puncte.
Se procedeaza foarte simplu:

1. Te inregistrezi cu un click aici http://socialbirth.com/?ref=784

2. Intri in oricare sectiune doresti: Facebook Likes, Facebook Share, Facebook Subscribe si incepi sa castigi bani.
Tot ce-a ce trebuie sa faceti sa dati click like, share, followers

Pe acest site la fiecare referral adus de dumneavoastra primiti 0.50$ doar dupa ce respectivul a dat 100 de clickuri.
Limita mimina de retragere a banilor este de 2$
Plata se face prin Paypal.

DOVADA PLATA: http://oi50.tinypic.com/f3uuj5.jpg