SPORT.RO

     Cred ca stie "toata" lumea de de aceasta aberatie de site "sportiv", care, nu stiu cum si prin ce fel reuseste sa stranga atatea si atatea milioane de cititori pe care nu-i inteleg ce gasesc interesant/util/invormativ pe acest site. Stiri sportive mult mai interesante si de calitate se pot gasi pe www.prosport.ro (si da, la prosport chiar lucreaza jurnalisti adevarati) chiar si pe  www.sportlocal.ro unde chiar au stiri din toate disciplinele sportive si reaminteste din cand in cand de legende sportive.
      Sport.ro imbratiseaza echipa Steaua si 70% din stirile de acolo sunt cu si despre echipa si Becali pentru ca restul de 30% sunt stiri cu pitipoance si cu N.A.S.A. unde gasesti cate un titlu " capcana-bomba " de genul " Pamantul va avea o ciocnire iminenta cu meteoritul XXX " , dai click si iti dai seama ca peste 4 miliarde de ani se presupune ciocnirea iminenta.

     Cu tot respectul pentru clubul Steaua si pentru domnul JIJI CIOBANESCU (care asa cum este el baga bani in echipa) dar va rog sa deschideti un site/post TV dedicat voua  si nu mai platiti sa va behae astia de la Sport.ro ca n-o fac bine deloc.